روغن آرگان

15 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

ارسال به سراسر کشور

حمل رایگان سفارشات بالای 1 میلیون تومان

پرداخت آنلاین و امن

مطمئن و سریع خرید کن

ضمانت بازگشت وجه

با خیال راحت خرید کن

تضمین کمترین قیمت

با کیفیت و ارزان خرید کنید

روغن آرگان موجود در  عطاریت یک روغن گیاهی است که از هسته درخت آرگان به دست می آید و بومی مراکش است. روغن آرگان از گذشته نه تنها به دلیل طعم لطیف، بلکه به دلیل خواص عالی آن، یکی از غذاهای اصلی در مراکش بوده است.

میوه درخت آرگان کوچک و گرد، بیضی یا مخروطی شکل است. پوست ضخیم پالپ را می پوشاند. اطراف خمیر را یک پوسته مهره سخت احاطه کرده است که حدود 25 درصد وزن میوه تازه را تشکیل می دهد. این هسته حاوی یک تا سه هسته آرگان است که سرشار از روغن است.

حدود 40 کیلوگرم میوه آرگان خشک می تواند 1 لیتر روغن آرگان تولید کند. روغن آرگان عرضه شده در فروشگاه اینترنتی عطاریت روغن اورجینال با کیفیت عالی از دانه آرگان اصل بدون هیچ گونه افزودنی، رنگ و عصاره تولید شده است و مانند بقیه محصولات عطاریت دارای کیفیت بی نظیری می باشد.

ترکیبات روغن آرگان:

روغن آرگان عمدتاً از اسیدهای چرب و ترکیبات فنلی مختلف تشکیل شده است. بیشتر چربی موجود در روغن آرگان از اسیدهای اولئیک و لینولئیک حاصل می شود. روغن آرگان حاوی توکوفرول ها (ویتامین E)، فنل ها، کاروتنوئیدها، اسکوالن و اسیدهای چرب است. تقریباً 29 تا 36 درصد از محتوای اسید چرب روغن آرگان از اسید لینولئیک یا امگا 6 حاصل می شود که آن را به منبع خوبی از این ماده مغذی ضروری تبدیل می کند.

کاربرد روغن آرگان:

از اوایل دهه 2000، روغن آرگان به طور فزاینده ای در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت از مو محبوب شده است. از سال 2020، بیشترین رشد تقاضا برای روغن آرگان در صنایع آرایشی و بهداشتی بوده است، جایی که از آن در کرم های صورت و به عنوان یک ماده در برق لب، شامپو، مرطوب کننده ها و صابون ها استفاده می شود.

در مراکش از روغن آرگان برای فرو بردن نان در صبحانه یا در آب نمک روی کوسکوس یا پاستا استفاده می شود. همچنین برای اهداف آرایشی استفاده می شود.

خواص روغن آرگان

روغن آرگان حاوی مقدار بیشتری از توکوفرول گاما نسبت به سایر روغن ها است که دارای خواص شیمیایی، محافظتی و ضد التهابی قوی است. روغن آرگان منبع غنی ویتامین E است که برای سلامت پوست، مو و چشم ضروری است. این ویتامین همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است.

اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان های موجود در روغن آرگان ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. برخی از مطالعات نشان می دهد که روغن آرگان می تواند برای پیشگیری از دیابت استفاده شود. روغن آرگان برای مرطوب کردن پوست و مو استفاده می شود. برخی تحقیقات نشان می دهد که اسیدهای چرب موجود در روغن آرگان باعث حفظ سلامت پوست و همچنین کاهش آسیب مو می شود.

نحوه مصرف روغن آرگان

روغن آرگان اغلب به عنوان یک روغن خالص فروخته می شود که می تواند به صورت موضعی (مستقیم روی پوست) یا مصرف شود تا فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد. این دارو به صورت کپسول خوراکی مصرف می شود. همچنین معمولاً با تعدادی از محصولات آرایشی مانند شامپو، صابون و نرم کننده مخلوط می شود.

اگر علاقه مند به استفاده از روغن آرگان با غذا هستید، حتما روغن آرگان خالص را خریداری کنید. به طور سنتی، روغن آرگان برای فرو بردن نان یا آب نمک روی کوسکوس یا سبزیجات استفاده می شود. همچنین می تواند کمی گرم شود. اما برای ظروف با دمای بالا مناسب نیست زیرا به راحتی می سوزد.

توصیه ها

بیمارانی که از روغن آرگان استفاده می کنند ممکن است عوارضی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، گاز یا اسهال را تجربه کنند. همچنین ممکن است باعث کاهش اشتها یا نفخ شود و برخی از بیماران ممکن است واکنش های پوستی مانند بثورات پوستی یا کهیر را تجربه کنند.
در موارد بسیار نادر، افراد ممکن است عوارض جانبی جدی تری را از مکمل های خوراکی روغن آرگان تجربه کنند. اینها شامل گیجی، مشکل در خواب، بی حالی عمومی، تحریک بیش از حد، افسردگی و بی قراری است. اگر هر یک از این علائم ظاهر شد، فورا استفاده از روغن آرگان را متوقف کنید.

 

برای خرید انواع روغن گیاهی می توانید از سايت عطاری آنلاین عطاریت استفاده کنید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن آرگان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *